Bij de Bakgigant houden we van tevreden klanten, we zetten alles in het werk om u als klant tevreden te stellen. Dit doen we met onze beloften aan u:

  • Lage prijs, hoge kwaliteit

Wij garanderen u een prijs die tot 40% lager ligt dan bij de traditionele bakkers, hierbij doen we echter geen concessies aan de kwaliteit. Onze producten zijn vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Onze producten worden op traditionele Duitse wijze bereid

zak met broodmeel welkom

  • Snelle levering

Bestelt u via onze website? Dan heeft u de mogelijkheid om een bezorgtijd door te geven, we zorgen er dan voor dat de bestelling op tijd bij u arriveert. Dit kan tot een half uur eerder dan de aangegeven tijd zijn. De broodjes die u bestelt worden in ons filliaal vers voor u bereid, zodat u perfect kunt genieten van al het lekkers dat de Bakgigant u te bieden heeft.

 

  • Gratis verzending binnen Eindhoven

Bestellingen vanaf 25 euro worden in Eindhoven gratis bezorgd, gewoon omdat wij van transparant houden en het leven al duur genoeg is.

 

  • Groot assortiment

 Vanzelfsprekend hebben we een enorm assortiment met Duitse lekkernijen, dit assortiment wisselt regelmatig. Zo kunnen we inspelen op de huidige trends, mist u iets? Laat het ons dan zeker weten!

 

  • Alles vers bereid

Vers is ook echt vers, alle producten worden dagelijks vers bereid. Hiervoor staan onze medewerkers al vroeg op, en het bakken gebeurt de gehele dag door. Zodat u tot sluitingstijd kunt genieten van een heerlijk knapperig broodje of een lekkere snack. Mocht u onverhoopt een product aantreffen wat niet aan uw verwachtingen voldoet, laat dit gerust weten. We zullen alles op alles zetten om u als tevreden klant te behouden.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan eens een kijkje bij de veelgestelde vragen sectie op onze website. Komt u er nog niet uit? Via de telefoon of e-mail helpen we u graag verder.