Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Community Poll

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

T is een feest
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

* required fields

Duitse Brezel - Pretzel - 160 gram! - zoute krakeling


Beschikbaarheid:

Op voorraad


Prijs: € 1,29
 • Koop 150 voor slechts € 1,08 per stuk! En bespaar 17%
 • Koop 250 voor slechts € 0,97 per stuk! En bespaar 25%
 • Koop 500 voor slechts € 0,86 per stuk! En bespaar 34%
Hoeveelheid:

Details

Een typisch Duitse Brezel proeft alsof je even in Duitslandland bent! Dagelijks vers gebakken en maar liefst 160 gram per stuk. Zoek niet verder want hij is nergens goedkoper te vinden!  Leuk indien u een Duitse dag/avond organiseert, of natuurlijk bij het Oktoberfest/Oktoberfeest. Ook voor grote hoeveelheden of bake-off exemplaren kunt u bij ons terecht.

Daarnaast in ons assortiment: De echte Duitse Curryworst en de Duitse gehaktballen genaamd Frikadelle.

Daily fresh made Pretzels from Germany for an unbeatable price.

Die Brezel ist bei uns täglich frisch zu erhalten.

VEEL GESTELDE VRAGEN:

 1. Hoe lang kan ik een Brezel bewaren?
  Een Brezel is een dagvers product en in tegenstelling tot veel andere producten de volgende dag niet echt lekker meer. Het beste kunt een de Brezel binnen 6 tot 8 uur na aankoop consumeren. Hoe u de Brezel ook verpakt (in papier of plastic) hij wordt of droog en hard of zacht en vochtig waardoor hij ook nog eens zijn mooie zoutkorrels verliest.

 2. Kan de Brezel ook per post worden verstuurd?
  Gezien de korte houdbaarheid van een Brezel raden wij dit niet aan, uiteraard kunnen we indien u dit toch graag wilt de Brezels per post naar u verzenden. Hierbij vervalt echter wel onze kwaliteitsgarantie.

 3. Bezorgen jullie ook in België?
  Onze winkel is gevestigd in Eindhoven, in principe bezorgen wij ook alleen in die regio. Echter kan bij een bestelling van een ruim voldoende formaat anders worden besloten. U kunt hiervoor telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Het staat u natuurlijk ook altijd vrij om zelf de bestelling op te halen in Eindhoven.

 4. Bezorgen jullie in heel Nederland?
  Onze winkel is gevestigd in Eindhoven, u kunt ons echter vrijwel in heel Nederland tegenkomen voor de grotere orders. Heeft u interesse in Brezels gebakken of bake-off in grote hoeveelheden? Dan kunt u ons bereiken via de mail of telefoon. Indien u iemand in de buurt van Eindhoven heeft wonen scheelt u dit uiteraard weer transportkosten.

 5. Wat is een grote hoeveelheid?
  Dit is afhankelijk van het afleveradres buiten Eindhoven, u moet dan toch gaan denken aan aantallen die minimaal rond de 400 stuks liggen. Daarnaast zullen er bezorgkosten gerekend moeten worden.

 6. Wat zijn de bezorgkosten buiten de regio Eindhoven?
  De bezorging buiten de regio Eindhoven geschiedt in de regel door onze koeriersdienst. De bezorgkosten zijn als volgt bij benadering te berekenen: 27 euro per uur, 34 cent per kilometer. Dit geldt voor zowel de heen als de terugreis. Door onze scherpe prijsstelling haalt u dit bij grotere bestelling er al snel uit.
 7. Hoe groot zijn de Brezels van 160 gram?
  Breed: c.a. 16 cm
  Hoog: c.a. 11 cm


 8. Heeft u ook andere Duitse artikelen in het assortiment?
  Wij werken samen met gerenommeerde Duitse partners, er is dus enorm veel mogelijk, nog geen 5% van wat leverbaar is staat online. Mocht u interesse hebben in een ander specifiek product, neem dan ruim op tijd contact met ons op.