Algemene voorwaarden

 

Onze laagsteprijsgarantie

Bij De Bakgigant ben je gegarandeerd het goedkoopste uit, zelfbediening loont: onze prijzen liggen gemiddeld 20 tot 40% lager dan bij de concurrent. En dit alles ZONDER af te doen aan de kwaliteit! Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige ingrediënten, en 90% van ons assortiment is ook nog eens vrij van kunstmatige geur-kleur en smaakstoffen.

Elders goedkoper? Product gratis!

Vind je, ondanks onze zorg, tóch bij een andere bakkerij in het centrum van Eindhoven een product voor een lagere vaste prijs, dan passen wij zo snel mogelijk de prijs aan en krijg jij als dank het product gratis mee. Zó overtuigen wij jou van onze kwaliteit en prijs.

Spelregels

Natuurlijk gelden er wel een aantal spelregels:

• Het moet gaan om exact hetzelfde product (kwaliteit, grootte en smaak).
• De garantie geldt niet voor reclames of andere tijdelijke prijsverlagingen elders.
• Laat de kassabon zien als bewijs voor de melding.
• Je krijgt maximaal één exemplaar van het product gratis. Heb je eenmaal een product gratis ontvangen, dan kun je niet direct nogmaals het product gratis verkrijgen.
• De garantie geldt voor alle bakkerijen en lunchroomketens met een fysieke winkel in het centrum van Eindhoven.
• Andersoortige winkels zijn uitgesloten, zoals supermarkten, zelfbedieningsgroothandels, weekmarkten en webwinkels die uitsluitend online verkopen.
• De Bakgigant behoudt het recht de prijsmelding eerst te controleren alvorens over te gaan tot vergoeding en/of prijsaanpassing.

 

 

De Bakgigant hanteert verder enkele algemene voorwaarden, hieronder vindt u de meest belangrijke:

1. Levering geschiedt in Eindhoven, eventueel na telefonisch overleg erbuiten, dit zal onder andere afhangen van de grootte van de bestelling.

2. Onder de 25 euro worden geen bestellingen geleverd

3. Vanaf 25 euro wordt er binnen Eindhoven gratis geleverd

4. U kunt bij het bestellen een leverdatum en tijd aangeven, we proberen deze tijd zo precies mogelijk aan te houden. Echter kan het door de drukte voorkomen dat uw bestelling iets eerder geleverd wordt dan de aangegeven tijd, om zo een zo optimaal mogelijk planning te garanderen.

5. Niet alle producten in de webshop zijn dagelijks leverbaar, dit geldt met name voor gebak en brood. Mocht u onverhoopt een artikel hebben gekozen dat op die bewuste dag niet leverbaar is dan zal telefonisch contact met u worden opgenomen om zo te zorgen voor een passende oplossing.

6. Een bestelling kan zo snel mogelijk geleverd worden, houdt u echter rekening met een doorlooptijd van 60 tot 120 minuten. U wordt gedurende het traject via mail op de hoogte gehouden over de status van uw bestelling. Bestellingen op de zelfde dag zijn dus geen probleem voor ons, het zelfde geldt ook voor grote bestellingen, deze ontvangen wij echter graag ruim van te voren.

7. Bestellingen kunnen via Ideal of contant aan de bezorger betaald worden, op rekening betalen is voor bedrijven ook mogelijk.

 

Voor bestellingen is er een downloadbaar bestand te vinden waarin alle voorwaarden voor levering en betaling zijn opgenomen. Indien u een bestelling plaatst gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.